top of page
goed gestappelde stenen, achteroverbuigbankje, critical alignment yoga en therapie, schoten, rug, nek en/of schouderklachten, bewustwording
 Wat kan Back & Soul je bieden ?  
 
Critical Aligment is een yogavorm die zich toespitst op je bottenstructuur en vanuit dat opzicht rugklachten kan verlichten en zelfs oplossen. Ook zonder rugklachten zal deze yogavorm je rug versterken en je lichaam ten goede komen.
 
Je wordt lichaamsbewuster en vanaf het moment dat je lichaamsbewust bent, kan je je beperkingen bijsturen en/of verhelpen.  
 
Het lichaamsbewuster worden maakt je mentaal ook sterker.  Je lichamelijk welvoelen creeërt ruimte. Ruimte en veerkracht om in je dag-dagelijks leven (voor ieder van ons soms zwaar en stressvol) te gebruiken.  Je lichaam en je geest gaan, vanuit intuitie situaties en ervaringen aanvoelen en zodoende er evenwichtiger naar  handelen.   
 
Afhankelijk van jouw afgelegde weg  kan je kiezen voor een critical aligment yoga les, voor critical alignement yoga therapie of voor een ontspanningstraject.
 
In een les Critical Alignment gaan we eerst de opgebouwde spanning in onze spieren losweken met behulp van yoga tools zoals een stripje, een onderrug rol of blok.   Vanuit de ontspanning die ontstaat in de verschillende spiergroepen, worden dan yoga houdingen aangenomen.  Een hele fijne ervaring ! Per groepsles kunnen er slechts 4 deelnemers aanwezig zijn online zowel als fysiek.  Dat impliceert een zeer gerichte en persoonlijke begeleiding van de docent.
 
In een therapie les wordt er een persoonlijke analyse gemaakt door een intake gesprek en aan de hand daarvan maken we  een stappenplan op om je klachten te verlichten en/of te op te lossen.   Deze lessen worden niet online gegeven maar ter plaatse onder de strikte COVID maatregelen (mondmasker, verluchting, ontsmetten van handen en toestellen...)
 
Je kan instapppen in een groepsles of privé les.
 
H o p e   t o   g e t   t o  k n o w  Y O U  // P a s c a l e 

 

 

 

 

 

 

​© 2015 Bacl & Soul. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Clean
  • w-facebook
bottom of page