top of page
rubberen strip, achteroverbuigbankje, critical alignment yoga en therapie, schoten, rug, nek en/of schouderklachten, bewustwording
achteroverbuigbankje, critical alignment yoga en therapie, schoten, rug, nek en/of schouderklachten, bewustwording
strekking onderrug met behulp van vilten mat
W e l k o m !
  
Back & Soul is mijn persoonlijke vertaling voor Critical Alignment Yoga en Critical Alignment Yoga &Therapy. Het wordt tevens de naam van mijn project waarmee ik deze yogavorm wil doorgeven en waarmee ik hoop mensen opnieuw te leren voelen van binnen uit.  
 
In onze huidige samenleving weten we dat  tijd en gezondheid onmetelijk waardevol zijn. Daar tegenover staat dat we geen halt kunnen toeroepen aan de voortuitgang die ons meeneemt.   Door oneindige informatiestromen en uitdagingen, worden we meegesleept en verliezen we de verbinding met ons lichaam.  We zoeken naar oplossingen buiten ons lichaam om tijds- en prestatiedruk de baas te blijven.   
 
Deze yogavorm werd ontwikkeld door Gert Van Leeuwen.  Om het met zijn woorden uit te drukken is Critical Alignment een fysieke yogavorm in een meditatieve setting.  Kort samengevat:  Het verkennen van jouw lichaam met als basis je wervelkolom, het ontdekken van je beperkingen om vandaaruit te groeien naar een fysiek welzijn gekoppeld aan mentale bewustwording.  
 
Het is werkelijk een boeiende tocht die alleen jij kan aanvatten.
 
Heb je zin om lessen te volgen ?  Klik dan door naar 'Lessen'
 
H o p e  t o   s e e   y o u  // P a s c a l e 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bottom of page