top of page
Pascale Steensels, Back & Soul,achteroverbuigbankje, critical alignment yoga en therapie, schoten, rug, nek en/of schouderklachten, bewustwording
Pascale Steensels, achteroverbuigbankje, critical alignment yoga en therapie, schoten, rug, nek en/of schouderklachten, bewustwording
 
 
 
Pascale Steensels is mijn naam.  
Ik ben moeder van 3 volwassenen en gehuwd met Johan Roels.
 
Op 40 jarige leeftijd ben ik op aanraden van mijn huisarts gestart met yoga.  Een jaar later heb ik een klassieke opleiding tot yogadocent aangevat bij Yoga Academie Tula te Schoten.  
Met veel overgave heb ik deze 5-jarige opleiding beëindigd en heb nadien lessen zwangerschapsyoga, ontspannen met yoga en zachte flow yoga gegeven.
 
In 2013 startte ik de opleiding Critical Alignment Yoga in Amsterdam.   Een verrijkende aanvulling voor de sterk filosofische opleiding die ik genoot.
Gert Van Leeuwen, grondlegger van deze yogavorm,  heeft de yoga wereld een andere kijk geboden op yoga zoals we die heden ten dage kennen.   Je leert inzicht te krijgen in jouw lichaam en vanuit je beperkingen te evolueren naar tastbare ruimte.  Ruimte in je lijf wordt voelbaar.  Als CAY yogadocent blijf ik me ook regelmatig bijscholen in Nederland of in Frankrijk.
Sinds 2018 volg ik de yogajaren bij Dakina in Den Haag.  De yogajaren zetten een persoonlijk proces in gang tot verdiepen en belichamen van yoga.    Momenteel volbreng ik het Yoga Year Being  Lived waarin ZIJN in het hier & nu op dit moment verankerd wordt in mijn leven op en naast de mat.    Met deze vervolmaking hoop ik dat ook in mijn lesgeven deeping, embodiment en being of yoga zich voltrekt zodat ik het kan doorgeven aan diegenen die hun yoga pad bewandelen via mijn lessen.  
 
Yoga heeft mijn leven veranderd.  Leven in het hier & nu, veranderingen niet met angst het hoofd bieden maar vanuit innerlijk aanvoelen en stilaan vertrouwen  opbouwen in mijn lichaam, gedachten en gevoelens, dat is wat yoga me bijbrengt.
 
En is het evenwicht dan toch even zoek ?  
 
Dan sta ik veel sneller terug op de 'rails'  door yoga te (be)leven.
 
H  o  p  e     t  o    i  n  s  p  i  r  e     y  o  u  // P a s c a l e
 
 
bottom of page